Artikler om: Innhold

Slik angrer du: rull tilbake og nullstill

På denne siden:


  • Slik angrer du de siste endringene i editoren med Angre siste endringer-knappen
  • Nullstill stylingen på nettsiden din med nullstillingsfunksjonen


Designeren har to verktøy for å angre arbeidet du har gjort. Begge er viktige å kjenne til når du lager nettsider. Det gjelder funksjonene Angre siste endringer og nullstill. Med disse funksjonene kan du rulle nettsiden din tilbake til en eldre versjon – og dermed angre endringene du har gjort – og nullstille stylingen av et element til de opprinnelige innstillingene.


Slik angrer du siste endringer i designeren med Angre siste endringer-knappen


Angre siste endringer-funksjonen vises som et klokkeikon øverst til høyre i designeren, til venstre for Forhåndsvisning og Publiser. Angre siste endringer lar deg se de siste 30 endringene på nettsiden din, sortert kronologisk fra den nyeste til den eldste, og gir deg mulighet til å gjenopprette hvilken som helst av disse versjonene.



Slik bruker du Angre siste endringer-funksjonen


  1. Når du klikker på Angre siste endringer-ikonet, vises en nedtrekksliste med de siste 30 endringene, fra den nyeste til den eldste.
  2. Finn endringen du vil angre – når du klikker på den, vises en forhåndsvisning av nettsiden slik den så ut da akkurat denne endringen ble gjort.
  3. Når du har klikket på den aktuelle tilbakerullingen, kan du se den eldre versjonen av nettsiden i designeren før du faktisk tar tilbakerullingen i bruk.
  4. Hvis dette er versjonen du vil gjenopprette, klikker du på Bruk, og alle innstillingene på siden din endres tilbake til akkurat denne versjonen.
  5. Hvis du likevel ikke vil gjøre endringer, klikker du på Avbryt, og ingenting blir endret.


Tilbakestilling er ikke brukerspesifikk: Vær oppmerksom på at hvis du gjenoppretter nettsiden til en tidligere versjon, blir alle endringer gjort etter det – uansett hvem som har gjort dem – slettet permanent. Funksjonen viser riktignok alle de enkelte redigeringstrinnene, men så snart du velger og gjenoppretter et tidligere punkt, blir alt som er opprettet etter det, fjernet.



Nullstill stylingen på nettsiden din med nullstillingsfunksjonen


Nullstillingsfunksjonen gjelder bare for stylingendringer. Du finner nullstillingsikonet – en sirkulær pil – til venstre for alle stylinginnstillinger i moduler, kolonner og rader. Det vises bare på elementene der du har gjort stylingendringer lokalt i modulen, kolonnen eller raden. Funksjonen lar deg nullstille et bestemt element til det opprinnelige designet (designet som ble angitt da modulen først ble opprettet).


Slik bruker du nullstillingsfunksjonen


  1. Finn nullstillingsfunksjonen på en hvilken som helst av stylingegenskapene til et element, f.eks. bakgrunnsfarge, kant og avstandsinnstillinger.
  2. Nullstillingsikonet vises når du holder musepekeren over en av stylinginnstillingene (først er det en liten prikk, men når du holder musepekeren over, blir det til en sirkulær pil).
  3. Klikk på nullstillingsikonet hvis du vil endre stylingen av det aktuelle elementet.
  4. Vær oppmerksom på at dette fjerner all styling du har brukt på elementet etter at det først ble opprettet.




Søkeord: angre, tilbakestill, nullstill, tidligere versjon, gjenopprett side, ChurchDesk nettside, rediger feil, angre endringer, nettside-editor, sidehistorikk, innhold slettet ved en feil, rulle tilbake, gjenopprett innhold, slette feil, nettsideredigering, redigeringsverktøy, sikkerhetskopi nettside, gjenoppretting av innhold, feilretting, ChurchDesk support

Oppdatert på: 09/11/2026

Var denne artikkelen nyttig?

Del tilbakemeldingen din

Avbryt

Tusen takk!