Link til tilgængelighedserklæring

Hvis du ønsker at oprette et link til en tilgængelighedserklæring kan dette nemt gøres i footeren på hjemmesiden.

Der er flere forskellige måder at gøre det på, men det nemmeste og hurtigste er, at duplikere rækken i footeren ved at holde musen henover rækken, klikke direkte på rækken eller på den lille blå boks "Række" og dernæst vælge "Dupliker":

Du kan se, at det er footeren du arbejder i, når den er markeret med den lilla farve rundt om hele footeren. Der står også "FOOTER - Alle sider"

Nu har du en duplikeret række nedenunder, som altså er identisk med den anden. Hvis det er relevant, skal du nu slette de moduler du ikke har behov for, men beholde et tekstmodul, for den skal bruges til tilgængelighedserklæringen. For at slette modulerne skal du klikke på dem og vælge den lille, røde skraldespand.

Dobbeltklik på tekstmodulet for at kunne redigere det:

Du kan nu ændre teksten til at hedde "Tilgængelighedserklæring".

Dernæst skal du sørge for at teksten er markeret og vælge link-symbolet oppe i tekstredigeringsbjælken. Vælg derefter link:

Nu skal du indsætte linket for tilgængelighedserklæringen i den tredje boks og afslutte med indsæt:

Til sidst klikker du på den grønne knap med fluebenet:

Inden du publicerer anbefaler vi at klikke på "Forhåndsvisning", så du kan tjekke om linket virker, som det skal:

Hvis du er tilfreds med resultatet kan du afslutte med "Publicer/Offentliggør":

Opdateret den: 11/03/2024