Kom i kontakt med os

Vi er altid klar til at hjælpe dig - og intet spørgsmål er for let eller svært

Start altid med en introduktion til ChurchDesk med vores webinarer

I ChurchDesk har vi udviklet en serie af webinarer, som giver dig en god introduktion til, hvordan du bliver succesfuld med ChurchDesk. Du kan tilmelde dig det kommende webinar "live" eller se et optaget webinar når det passer dig.

Klik her for at gå til vores webinarer

Sådan kommer du kontakt med os

Du kan skrive til os på support@churchdesk.com
Du kan benytte det indbyggede beskedsystem i ChurchDesk. Vi svarer normalt inden for et par timer.
Vi hjælper dig også gerne på tlf. 7070 2670. Vores åbningstider er mandag til fredag kl. 9-11.30 og kl. 12-15.
Du kan også booke en af vores rådgivere til mere komplicerede spørgsmål. Klik på "Hjælp" og find jeres rådgivers navn, hvorefter du kan booke et tidspunkt direkte i kalenderen.

Supporten er lukket i påsken mellem d. 28. marts og 1. april. Du er velkommen til at skrive en e-mail til os, men vær opmærksom på, at vi tidligst kan svare d. 2. april efter kl 12:00.

Vi vil gerne have gode idéer og konstruktiv kritik

ChurchDesk udvikler sig hele tiden, og vi sætter stor pris på idéer til nye funktioner og forslag til forbedringer.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Opdateret den: 26/03/2024