Hvad er widgets?

Widget er en samlet betegnelse for det, vi tidligere kaldte kalender- og blogvisninger.

Widgets er altså elementer som du kan indsætte i forudbestemte widget-områder (html-modul) på din hjemmeside. I disse områder kan du indsætte f.eks. en kalenderoversigt eller en visning af dine blogindlæg.

Widgets oprettes fra selve hjemmesidemodulet (se skærmbillede), ikke inde fra hjemmesidedesigneren.

Hvis du vil lære mere om, hvordan du kan arbejde med dine widgets kan du læse mere her

Opdateret den: 27/02/2024