Tilføj en ny række til en side

Hvis du vil tilføje nyt indhold til en side, er den hurtigste og nemmeste måde at gøre det på at tilføje en ny række. Designeren har et omfattende bibliotek af foruddefinerede rækker, som du kan vælge imellem, så du ikke behøver at bygge dem op fra bunden. En foruddefineret række er dybest set en kombination af moduler, der er samlet på forhånd.

Tilføj en ny række ved at holde musen over en eksisterende række og klikke på + Tilføj række på den blå bjælke, der kommer frem.

På overlayet Tilføj række kan du vælge mellem forskellige kategorier af foruddefinerede rækker. Klik på en række for at tilføje den til din side.

Når du har tilføjet rækken, kan du ændre indholdselementerne i den (kolonner og moduler) og tilføje eller fjerne disse elementer, hvis du ønsker det.

Hvad er det, der er så godt ved foruddefinerede rækker? Foruddefinerede rækker er gode af mange grunde. Først og fremmest gør de det nemt for dig hurtigt at tilføje dele af indhold til din side uden at skulle indsætte moduler enkeltvis. Desuden er rækkerne allerede stylet og optimeret til alle tre viewports - desktop, tablet og mobil. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om, hvordan dit nye indhold ser ud på de forskellige enheder. Selv hvis du fjerner moduler fra en forudfyldt række efter at have indsat den, vil det ikke ødelægge designet, men bibeholde den optimerede styling. Vær opmærksom på, at hvis indholdet er duplikeret, skal du rette det til på alle viewports.

Tilføj en tom række:** Det er også muligt at tilføje en tom række (med kun en enkelt, tom kolonne), hvis du vil have et "tomt" udgangspunkt. På overlayet Tilføj række finder du afsnittet Tom række nederst i menuen i venstre side.

Opdateret den: 04/03/2024