Søgefunktion

Indstillinger

Søgemodulet gør det muligt for besøgende at søge efter specifikt indhold på din hjemmeside. Søgningen kan foretages på hele din hjemmeside. Du kan tilføje et søgemodul ved at klikke på den blå, runde knap med et plus i, for at vælge et nyt modul og finde "Søg" under kategorien Sidenavigation:

Hvis du vil redigere dit søgemodul, efter det er blevet tilføjet, skal du dobbeltklikke på modulet eller klikke på ikonet Rediger. Du kan derefter udvide og redigere indstillingerne under Design eller Settings i moduloverlayet.

Søgemodulets opførsel i preview-tilstand:** En hjemmeside er først fuldt søgbar, når den er blevet offentliggjort. Søgemodulet er derfor ikke funktionelt i preview-versionen af din hjemmeside. Udgiv din hjemmeside, før du afprøver dit søgemodul.

Design

I Design-sektionen kan du ændre baggrund, kant og mellemrum i dit søgemodul. Klik på Mere lokale designmuligheder for at få flere stylingmuligheder.

Indstillinger

Definer, hvilke indholdskategorier du vil have med i søgeresultaterne, når dine besøgende søger på din hjemmeside. Indstillingerne vil som standard inkludere alle indholdskategorier.

Søgt indhold

Søgeresultaterne vil omfatte indhold fra følgende moduler og funktioner:

Tekstmoduler
Src- og alt-attributter for billedmoduler
Kort
Galleri
Billedliste
Link og download
HTML
Accordion

Opdateret den: 13/03/2024