Artikler om: Hjemmeside

Sådan fortryder du: tilbagerul og nulstil

På denne side:


Sådan fortryder du de seneste ændringer i editoren ved hjælp af Fortryd seneste ændringer-knappen
Nulstil styling på din hjemmeside med nulstillingsfunktionen

Designeren indeholder to værktøjer til fortrydelse af det arbejde du har lavet. Begge er vigtige at kende til, når man laver hjemmesider. Der er tale om Fortryd seneste ændringer- og nulstil-funktionerne. Med disse funktioner kan du rulle din hjemmeside tilbage til en ældre version - og dermed fortryde de ændringer, du har foretaget - og nulstille stylingen af et element til dets oprindelige indstillinger.

Sådan fortryder du seneste ændringer i designeren ved hjælp af Fortryd seneste ændringer-knappen



Fortryd seneste ændringer-funktionen er repræsenteret af et ur-ikon i øverste højre hjørne af designeren, på venstre side af Forhåndsvisning og Publicer. Fortryd seneste ændringer giver dig mulighed for at se de seneste 30 ændringer på din hjemmeside, kronologisk ordnet fra den nyeste til den ældste, og muligheden for at gendanne enhver af disse versioner.



Sådan bruger du Fortryd seneste ændringer-funktionen


Når du klikker på Fortryd seneste ændringer-ikonet, vises en dropdown-liste med de seneste 30 ændringer, listet fra den nyeste til den ældste.
Find den ændring, du vil fortryde, og ved at klikke på den, vises en forhåndsvisning af hjemmesiden fra tidspunktet for den specifikke ændring.
Når du har klikket på den specifikke tilbagerulning, kan du se den ældre version af hjemmesiden i designeren, før du rent faktisk aktiverer tilbagerulningen.
Hvis det er den version, du vil gendanne, skal du klikke på Anvend, og alle indstillinger på din side vil ændres tilbage til denne specifikke version.
Hvis du alligevel ikke ønsker at lave ændringer, skal du klikke på Annuller, og intet vil blive ændret.

_Fortryd seneste ændringer_ er ikke brugerspecifik: Før du fortryder seneste ændringer på en hjemmeside tilbage til en tidligere tilstand, skal du være opmærksom på, at funktionen viser alle ændringer, der er foretaget på hjemmesiden af alle brugere, der har udført redigeringer. Hvis du f.eks. har tilføjet et billede, og din kollega har skrevet noget tekst på den samme hjemmeside, vil begge disse handlinger være på Fortryd seneste ændringer-listen. Pas derfor på, at du ikke ved et uheld fortryder handlinger foretaget af andre brugere.



Nulstil styling på din hjemmeside med reset-funktionen



Nulstillingsfunktionen gælder kun for stylingændringer. Du finder nulstillingsikonet - en cyklisk pil - til venstre for alle stylingindstillinger i moduler, kolonner og rækker. Det vises kun på de elementer, som du har foretaget stylingændringer på lokalt i modulet, kolonnen eller rækken. Funktionen giver dig mulighed for at nulstille et bestemt element til dets oprindelige design (det design, der blev angivet, da modulet blev oprettet i første omgang).



Sådan bruger du nulstillingsfunktionen


Find nulstillingsfunktionen på en hvilken som helst af et elements stylingegenskaber, f.eks. baggrundsfarve, kant og afstandsindstillinger.
Nulstillingsikonet vises, når du holder musen over en af stylingindstillingerne (se billedet ovenfor).
Klik på nulstillingsikonet, hvis du vil ændre stylingen af det specifikke element.
Vær opmærksom på, at dette vil fjerne enhver styling, du måtte have anvendt på elementet, efter at det første gang blev oprettet.

Opdateret den: 11/09/2023

Hjalp denne artikel dig?

Del din feedback

Annuller

Tak!