Modul for åbningstider

På denne side:

Indhold
Indstillinger

Tilføj din virksomheds åbningstider på din hjemmeside, så besøgende ved, hvornår du har åbent.

Alle moduler i denne kategori er som standard forbundet med dine globale data, hvilket gør det nemt at sikre, at du anvender oplysningerne konsekvent på hele din hjemmeside. Du kan tilføje et modul om åbningstider ved at vælge Åbningstider under kategorien Virksomhedsoplysninger i overlayet + Tilføj modul (se ovenfor).

Brug Global Data på dine moduler:** Det anbefales på det kraftigste, at du indlæser dine virksomhedsoplysninger fra Global Data i disse moduler, da det vil sikre, at dine virksomhedsoplysninger anvendes konsekvent på hele din hjemmeside. Når du opdaterer dine oplysninger centralt i Global Data, betyder det, at du ikke behøver at gå gennem hele din hjemmeside, hver gang du ændrer en oplysning som f.eks. dine åbningstider - du behøver kun at opdatere oplysningerne én gang.

Hold musen over modulet, og klik på Indhold, Design eller Indstillinger i dropdown-menuen for at redigere dit åbningstider-modul.

Forskel mellem Åbningstider og Åbningstider footer/header

De to åbningstider-moduler er helt ens med hensyn til funktionalitet, men Åbningstider footer/header-modulet er kun tilgængeligt i menuen + Tilføj modul fra footeren eller headeren på din hjemmeside. At have to moduler giver dig fleksibilitet til at definere to forskellige globale designs - et for det generelle åbningstider-modul og et for åbningstider footer/header-modulet.

Indhold

I afsnittet Indhold har du mulighed for at vælge mellem at hente Brug kilde fra Global Data eller tilføje dem direkte i modulet.

Tilføj indhold manuelt ved at klikke på hver ugedags datovælger for åbnings- og lukketid og vælge enten specifikke tidspunkter eller valgmulighederne Hele dagen/Lukket.

Hele dagen: når du har åbent hele dagen.
Lukket: når du har lukket hele dagen.

Hvis du vil tilføje intervalåbningstider, f.eks. hvis du har lukket til frokost, skal du klikke på plus-ikonet ud for den specifikke dag, du vil tilføje dem til. Et andet inputområde svarende til dine almindelige åbningstider vises nedenfor.

Du har måske særlige åbningstider på bestemte helligdage, begivenheder eller mærkedage. Indtast en titel for dage med særlige åbningstider (f.eks. Kristi Himmelfart, Juleferie) og klik på + Tilføj dag.

Design

I Design-sektionen kan du ændre baggrund, ramme og mellemrum i dit åbningstider-modul. Klik på Flere lokale designmuligheder for at få flere stylingmuligheder.

Indstillinger

Du har følgende tre muligheder i Indstillinger:

Kombinér lignende åbningstider: Designeren vil automatisk gruppere dagene med de samme åbningstider i stedet for at vise hver dag individuelt.
Titel hvis lukket: definer den tekst, der vises på modulet, når din virksomhed er lukket hele dagen.
Titel hvis åbent hele dagen: definer den tekst, der vises på modulet, når din forretning er åben hele dagen.

Ændring af, hvordan åbningstiderne vises

Designeren giver dig mulighed for at vælge, hvilket dato- og tidsformat du foretrækker at vise på din hjemmeside, på basis af hvert enkelt sprog. Hvis du vil ændre indstillingerne for visning af dato og klokkeslæt for et bestemt sprog på din hjemmeside, skal du gå til Sider > Administrer sider > Rediger sprogindstillinger (tandhjulet) > Formater. Definer den måde, du viser dine åbningstider på, ved at ændre datoformat, ugedagsformat, ugedagsstart og 24-timers visning.

Opdateret den: 11/09/2023