Liste-Modul

På denne side:

Indhold
Indstillinger

Liste-modulet er en god måde at præsentere indhold på din hjemmeside, f.eks. en liste over gudstjenestetyper. Du kan tilføje et Liste-modul ved at vælge Liste under kategorien Tekst og struktur i overlayet Tilføj modul.

Hold musen over modulet, og klik på blyantikonet i fanen over modulet for at redigere din liste. Du kan også blot dobbeltklikke på liste-modulet. Et nyt overlay åbnes med dine designmuligheder:

Indhold

I afsnittet Indhold har du mulighed for at vælge mellem at bruge eksisterende lister fra Global Data eller tilføje nyt indhold direkte til modulet.

Hent indhold fra Global Data ved at slå Brug kilde fra Globale data til. Hvis du har mere end én liste i Global Data, skal du vælge den relevante liste i rullemenuen Kilde.

Hvis du ikke bruger Global Data, kan du tilføje listeelementer manuelt ved at klikke på knappen Tilføj Element. Du kan tilføje følgende oplysninger til hvert element:

Tekst: tilføj titlen/overskriften på listeelementet her.
Undertekst: tilføj en kort beskrivelse af elementet.
Ikon: vælg et ikon her, hvis du vil have forskellige ikoner for hvert element på din liste.

Hvis du vil have det samme ikon for alle elementer på din liste, skal du vælge et generelt ikon fra ikonområdet under knappen Tilføj element. Hvis du allerede har valgt ikoner individuelt på et eller flere af listens elementer, vil disse overskrive det ikon, du vælger som et generelt ikon.

Du kan ændre rækkefølgen af dine elementer ved at trække i de seks lodrette prikker i venstre side af hvert element og flytte dem til den plads, du ønsker.

Design

I Design-sektionen kan du ændre baggrund, kant og mellemrum i dit Liste-modul. For mere specifikke stylingmuligheder, klik på Flere lokale design mulighederne.

Indstillinger

Her kan du ændre antallet af kolonner og marginen mellem kolonnerne.

Antal kolonner: opdel dine listeelementer i maksimalt 4 kolonner.
Mellemrum mellem listeelementer: tilføj op til 10 pixels afstand over og under hvert af dine listeelementer.

Opdateret den: 06/09/2023