HTML-modul

På denne side:

Indhold
Design

Brug HTML-modulet, hvis den funktion, du ønsker på din hjemmeside, ikke understøttes af designeren via de allerede eksisterende moduler. Dette modul giver dig mulighed for at tilføje brugerdefineret indhold og widgets på din side ved at indsætte et HTML-stykke. Du kan tilføje et HTML-modul ved at vælge HTML under kategorien Page layout i overlayet Add module.

Hvis du vil redigere dit HTML-modul efter at det er blevet tilføjet, skal du dobbeltklikke på modulet eller klikke på ikonet Rediger. Du kan derefter udvide og redigere indstillingerne under Design i moduloverlejringen.

Eksempel på, hvordan man bruger HTML-modulet
Designerens indbyggede video-modul understøtter ikke filer fra videohostingudbyderen Wistia. Hvis du vil tilføje en Wistia-hostet video på din hjemmeside, kan du inkludere den ved hjælp af HTML-modulet. For at gøre det skal du bruge videoens indlejringskode (som du henter på eksempel YouTube, Vimeo, Wistia eller hvor videoen ellers er hostet) og indsætte den i HTML-modulet. Når du har offentliggjort din hjemmeside, vil videoen blive vist.

Indhold

Indsæt dit HTML-uddrag i fanen Indhold. Den venstre kolonne i indlejringsfeltet viser antallet af kodelinjer, der er inkluderet, mens den højre del er der, hvor du indsætter og ser din faktiske HTML-kode.

Hvis du vil tilføje HTML-elementer på hele din hjemmeside inden for <head>- eller <body>-tagget, skal du bruge Global HTML-indstillingen i Indstillinger i stedet for HTML-modulet.

Derudover kan du tilføje HTML-kode i den enkelte sides <head>-tag fra menuen Sideindstillinger.

Design

I Design-sektionen kan du ændre baggrund, kant og mellemrum på dit HTML-modul.

Opdateret den: 07/09/2023