Galleri

Sådan indsætter du et galleri

Når du er inde i hjemmesidedesigneren skal du tilføje en ny række ved at bevæge musen hen til midten af siden og klikke på "+ Tilføj række":

Dernæst kan du enten rulle ned og finde det du har brug for eller du kan vælge fra kategorierne ude i venstre side:

Bemærk! Hvis du har Studio pakke vil der være ligeså mange muligheder, som vist her. Hvis du ikke har det vil der være færre.

Næste skridt er at vælge den type galleri du ønsker. Klik blot på selve galleriet:

For at sætte billeder inde i galleriet, skal du dobbeltklikke på modulet eller klikke på den lille blå modul-knap, vælge blyanten og rediger:

Nu har du redigeringsmasken åben og kan foretage dig flere forskellige ændringer.

For at erstatte billederne kan du klikke på erstat og vælge billeder direkte fra filhåndteringen. Læs mere om filhåndteringen her:

Du kan også fjerne selve billedet hvis du ikke ønsker de skal være så mange billeder i galleriet:

Hvis du ønsker at foretage nogle redigeringer til billedet, kan du også vælge dette: