Facebook-moduler

Facebook-deling

Brug Facebook-delemodulet til at gøre det muligt for besøgende at dele en side eller et indlæg på deres egne Facebook-profiler. Hold musen over modulet, og klik på Indhold eller Design i dropdown-menuen for at redigere dit Facebook-delingsmodul.

Indhold

I URL til deling skal du indsætte URL'en til den side eller det opslag, du vil have de besøgende til at dele, ved at klikke på knappen.

Design

I Design-sektionen indstiller du justering, baggrund, ramme og afstand på dit Facebook-delingsmodul.

I Design-sektionen kan du også redigere knaplayoutet. Der er seks knaplayouts at vælge imellem.

Boks med optælling

Knap med antal

Kun knap

Ikon med link

Kun ikon

Kun link

Facebook-opslag

Brug Facebook-opslagsmodulet til at vise ethvert opslag, inklusive knapperne Synes om, Kommenter og Del. Klik på modulet modulet, og vælg Indhold eller Design i redigeringen for at redigere dit Facebook-opslagsmodul.

Indhold

I Indlæg URL skal du indsætte URL'en til det opslag, du ønsker at vise.

Design

I Design-sektionen kan du indstille opslagets bredde, baggrund, ramme og mellemrum på dit Facebook-delingsmodul.

Facebook-video

Brug Facebook-videomodulet til at vise en video, som også indeholder knapperne Synes om, Del og Se senere. Klik på modulet, og klik på Indhold, Design eller Indstillinger i redigeringen for at redigere dit Facebook-videomodul.

Indhold

I Video URL indsætter du URL'en til den Facebook-video, du ønsker at vise.

Design

I Design-sektionen kan du style baggrunden, rammen og mellemrum i dit Facebook-videomodul.

I Design-sektionen kan du også ændre justeringen og bredden af dit Facebook-videomodul.

Tilpas kolonne-bredde. Ved at aktivere denne indstilling strækkes videoen automatisk til bredden af den kolonne, hvor den er placeret.
Tillad fuldskærmsvisning: Hvis den er aktiveret, vil besøgende kunne udvide videoen og se den i fuldskærm.
Videobredde: Juster manuelt, hvor bred (i pixels) din video skal være, når den vises på din hjemmeside.

Indstillinger

Slå Autoplay video til, hvis du ønsker, at din Facebook-video skal afspilles automatisk, når besøgende åbner den side på din hjemmeside, hvor modulet er placeret.

Facebook-kommentarer

Brug Facebook-kommentarmodulet til at åbne en kommentarsektion på et foruddefineret opslag. Det viser kun de kommentarer, der er postet på din side, men der er stadig mulighed for, at folk også kan tilføje kommentaren til Facebook. Klik på modulet, og klik på Indhold, Design eller Indstillinger i redigeringen for at redigere dit Facebook-kommentarmodul.

Indhold

I Kommentarside URL indsætter du URL'en til det indhold, du ønsker at åbne en kommentarsektion om.

Design

I Design-sektionen kan du indstille baggrund, ramme og mellemrum i dit Facebook-kommentarmodul.

I Design-sektionen kan du også ændre bredden og justeringen af dine Facebook-kommentarer.

Indstil bredden automatisk: ved at aktivere denne mulighed, vil kommentarsektionen automatisk strække sig til bredden af den kolonne, den er placeret i.
Kommentarboks bredde: her kan du manuelt justere bredden (i pixels) på kommentarsektionen.

Indstillinger

Orden kommentarer efter: definerer, om du vil have kommentarerne sorteret efter nyeste, ældste eller øverste kommentarer.
Antal viste kommentarer: definerer, hvor mange kommentarer du vil have vist på modulet.

Indlejring af Facebook-side

Brug Facebook-sideindlejringsmodulet til at indlejre en Facebook-side på din hjemmeside med mulighed for at vise tidslinjen, sende beskeder og/eller se begivenheder. Klik på modulet, og klik på Indhold eller Design i redigeringen for at redigere dit modul til indlejring af Facebook-side.

Indhold

Facebook side URL: Som standard viser modulet Facebooks startside. Tilføj side-URL'en til den Facebook-side, du ønsker at vise, i feltet.
Vis venners ansigter: Når denne indstilling er aktiveret, vil besøgende kunne se billeder af venner, der kan lide siden.
Skjul forsidebilledet: når denne indstilling er aktiveret, vil baggrunden i headeren være tom i stedet for at vise coverbilledet.
Side fane skal vise: Som standard er tidslinjefanen allerede valgt. Klik på feltet for at tilføje fanerne Beskeder og Begivenheder, hvis du ønsker at vise dem.

Design

I Design-sektionen kan du ændre baggrund, ramme og mellemrum på din Facebook-sideindlejring.

I Design-sektionen kan du også ændre header-styling, justering, bredde og højde på dit Facebook-sideindlejringsmodul.

Sæt kryds i Lille overskrift, hvis du vil skifte til en lille header over dit indlejrede indhold.

Opdateret den: 11/09/2023