Varmestyring & klokkeautomatik

Hvordan kan vi forbinde til ChurchDesk

Der er to metoder til at forbinde til ChurchDesk. Det kan gøres ved at forbinde til vores iCal løsning, som er beskrevet nedenfor. I denne løsning, spørger jeres system ChurchDesk, om der er nogle ændringer.

I kan også bruge vores Webhook API (PUSH). I kan finde dokumentationen her: https://docs.churchdesk.com/partnership/. Bruger I denne løsning, sender ChurchDesk en besked til jeres system, når der er ændringer.

Hvordan virker iCal løsningen?

ChurchDesk har lavet kalender-abonnement via den gængse kalender standard ICS, som vil kunne anvendes af en række varmestyrings-leverandører eller leverandører til klokkeautomatik. Vi ved bl.a., at LTECH og SoftControl gør brug af denne løsning.

Du kan selv vælge, hvilket lokale I ønsker varmestyret. Din varmestyrings-leverandør er også meget velkommen til at kontakte os, så guider vi dem I hvordan de kan aflæse kalender-feedet.

Hvordan kommer jeg igang?

Du skal hente et link til et ICS feed i ChurchDesk.
Sådan henter du linket, som du skal sende til jeres udbyder:

Klik på dit navn i den blå bjælke
Vælg ChurchDesk Indstillinger
Klik på Kalender i den sorte bjælke til venstre

Her kan du se en oversigt over alle jeres ressourcer. For at få linket til ICS feedet, skal du klikke på knappen "Handlinger", som anvist på billedet og klikke på "Eksporter", for den ressource du ønsker varmestyring for:

Linket i feltet Ressource feed skal du kopiere og sende til jeres varmestyrings leverandør:

Opdateret den: 22/09/2023