Vores telefon-support er åben mandag til fredag fra kl. 9:00 til 16:00. Vores telefonnummer er 89 88 10 88.

I ChurchDesk arbejder vi på at sikre at du altid kan få den hjælp du har brug for.

Du kan altid skrive til os på [email protected] eller via chat-funktionen direkte inde i ChurchDesk, mens du sidder og arbejder. Bemærk at Basic abonnementet ikke inkluderer telefonsupport.

Vi har også skrevet en række gode support artikler med svar på de fleste spørgsmål, du måtte have. Du finder dem her: http://support.churchdesk.com/dansk-support

Lukkedage:

Supporten er lukket weekend og helligdage.

Fredag d. 24 august 2018