> ## Knowledge Base Index
> Fetch the complete knowledge base index at: https://support.churchdesk.com/sitemap.xml
> Use this file to discover available pages before exploring further.
> Pure-Markdown content can be obtained by appending a '.md' suffix to the content URLs listed in the sitemap (without the trailing slash).

# Blokkere og slette brukere

Hvis du sletter brukere som har pålogging i ChurchDesk, kan noen data bli fjernet eller påvirket.  
Derfor anbefaler vi at du bare blokkerer brukere i stedet for å slette dem.  
På den måten forblir all relevant informasjon intakt, og brukeren har ikke lenger tilgang til systemet.

|| **INFORMASJON:** Bare organisasjonsadministratorer kan blokkere og slette.

### Steg for steg

Først må du **blokkere**:
1. Klikk på **"Innstillinger"** nederst i sidemenyen
2. Velg **"Brukere"**
3. **Søk etter brukeren** som skal blokkeres/slettes, eller velg fra listen
4. Klikk på **Handlinger**
5. Velg **Blokker**

![](https://storage.crisp.chat/users/helpdesk/website/-/b/e/3/7/be3725c5cc2ea800/bildschirmfoto-2025-03-27-um-1_1mryykm.png =1000x516)

6. Åpne **Brukerstatus** øverst til høyre
7. Deaktiver **Aktiv**. Feltet lukkes automatisk. Åpne det igjen
8. Velg **Blokkert** for å vise alle blokkerte brukere
9. Klikk på **Handlinger**
10. Velg **Fjern bruker**
11. **Bekreft slettingen** ved å skrive inn brukerens navn
12. Trykk **Fjern**

![](https://storage.crisp.chat/users/helpdesk/website/-/b/e/3/7/be3725c5cc2ea800/bildschirmfoto-2025-03-27-um-1_1wmmwde.png =1000x518)

### Konsekvensene av å slette en bruker

Når en bruker slettes, blir følgende data påvirket:  
*Vi anbefaler at du laster ned dataene på forhånd, eller at du bare blokkerer brukeren for å beholde dataene i systemet.*

* **Personopplysninger** (navn, e-post osv.) → blir fjernet
* **Fraværsrapporter** → fravær som er registrert i kalenderen, blir fjernet (kan være relevant for årsrapporter)
* **Tidsregistreringsrapporter** → alle registrerte data og tilhørende Excel-filer går tapt (kan være relevant for årsrapporter)
* **Arrangementer** → brukeren fjernes fra kalenderavtaler og tjenester. ${color}[#379a6f](Arrangementene som brukeren har opprettet, slettes ikke)
* **Grupper** → filene som personen har opprettet i gruppen, slettes ikke. Navnet på den slettede brukeren fjernes fra filene etter 60 dager. For blokkerte brukere forblir navnet synlig
* **"Nettskjemaer"** → nettskjemaer som er opprettet av slettede brukere, beholdes

### Reaktivere en blokkert bruker

Hvis du vil reaktivere en blokkert bruker, gjør du slik:

|| **INFORMASJON:** Vær oppmerksom på at rettigheter og gruppemedlemskap må gjenopprettes manuelt etter reaktiveringen.

1. Klikk på **"Innstillinger"** nederst i sidemenyen
2. Velg **"Brukere"**
3. Endre Brukerstatus-filteret ved siden av søkefeltet til **Blokkert** for å vise alle blokkerte brukere
4. **Søk etter brukeren** som skal reaktiveres, eller velg fra listen
5. Klikk på **Handlinger**
6. Velg **Fjern blokkering**