Hvorfor online formularer?

Alle har prøvet det. Manuelt indtastet tilmeldinger, som er modtaget på opslagstavlen. Du har sikkert også prøvet at e-maile frem og tilbage hundredvis af gange med folk for at koordinere dåb, bryllup eller lignende.

Med online formularer hører dette fortiden til. 

Hold kontakten og se fællesskabet vokse

Online tilmeldinger er et godt redskab til at lære folk, som deltager i jeres aktiviteter, bedre at kende og naturligvis invitere dem tilbage i kirken.  

ChurchDesk Formularer er nemme at dele på kirkens hjemmeside, på de sociale medier eller i nyhedsbreve, så I kan få endnu flere tilmeldinger.

Hvad er nyt?

Online formularer, der er lette at bruge

Du kan oprette en formular til de mest gængse behov ved at bruge en af vores populære skabeloner. Med få klik kan du eksempelvis have konfirmandtilmeldingen klar til brug.

Du kan oprette og redigere formularer ved at trække de felter, du har brug for, direkte ind i din formular.

Nu er formularer forbundet med ChurchDesk Kontakter

En kontakt som registreres på en formular kan automatisk oprettes i ChurchDesk Kontakter. Der er intet behov for manuelt at oprette kontakter eller eksportere/importere for at kunne udvikle en relation. Eksempelvis kan konfirmander automatisk overføres til ChurchDesk Kontakter.

Hør hvordan Jyllinge Sogn bruger Formularer til konfirmandindskrivning og Spaghettigudstjeneste

Liane Schwartzbach, kordegn i Jyllinge sogn, bruger allerede Formularer, som hun beskriver som et uundværligt værktøj i hendes daglige arbejde. Læs blandt andet hvordan hun bruger det til de årlige konfirmandtilmeldinger her.

Did this answer your question?