Formålet med gallerieri Gruppe modulet er nemt at kunne uploade billeder til gallerivisninger på hjemmesiden. Såfremt du ikke bruger ChurchDesks hjemmeside er dette ikke relevant for dig.

Under Gallerier har du følgende muligheder

• Nyt galleri: Opret et nyt galleri ved at vælge den grønne knap "Nyt galleri"
  • Upload billeder: Upload billeder til et galleri ved at klikke på sky-ikonet i øverste højre hjørnet af dit nyligt skabte galleri
  • Rediger galleri: Vælg blyant ikonet på galleriet. Herfra kan du ændre galleriets navn
  • Slet galleri: Klik på papirkurven på et galleriet for at slette det

Læs mere om gallerivisning på hjemmesiden her