Smarte links er en tabel, hvor du kan tilføje billeder, en lille beskrivelse og et link i et flot design på hjemmesiden.

NB! Smarte links er kun tilgængelig i tema 6, 7 og 8.

Sådan opretter du Smarte links

1. Klik på det grønne "+" i toppen af siden og vælg "Smarte links"
  2. Lav en titel
  3. Indstil farverne
  4. Vælg hvor mange kasser der skal være
  5. Vælg et billede for hver kasse
  6. Indsæt titel, beskrivelse og link
  7. Afslut med at klikke på på "Gem"

Sådan indsætter du Smarte links på en side

1. Gå ind på den side, hvor du vil indsætte Smarte links og klik på "Rediger"
  2. Rul ned under tekstfeltet til øvre/nedre blok og vælg den Smarte links du ønsker at indsætte
  3. Rul ned i bunden og klik på "Gem"

Sådan redigerer du Smarte links

1. Gå til "Hjemmeside"
  2. Klik på tandhjulet i den blå værktøjsbjælke og vælg "Indhold"
  3. Klik på i feltet - Alle -, vælg Smarte links og klik på Opdater
  4. Find den rigtige Smarte Links og klik på "Rediger" i højre side
  5. Foretag dine ændringer og gem