ChurchDesk Formularer gør det nemt at indsamle relevant information om dine kontakter så du nemt kan række ud til dem igen.

Hold din kontaktdata opdateret via Formularer

ChurchDesk Formularer hjælper dig allerede i dag med at registrere kontaktdata for folk, der tilmelder sig konfirmandundervisning, babysalmesang og lignende arrangementer. Det er naturligvis vigtigt, når du har behov for at informere om aflysninger eller ændringer i programmet.

Men hvordan holder du jeres kontaktdata opdateret? 

Fra i dag hjælper ChurchDesk dig også med at holde dine kontaktdata opdateret. ChurchDesk er i stand til at genkende kontakter ved hjælp af deres e-mail eller mobilnummer. Når ChurchDesk registerer, at en eksistrende kontakt tilmelder sig et arrangement, vil vi tjekke om nogle af informationerne har ændret sig. Hvis det er tilfældet, kan du nu vælge at overskrive den gamle kontaktdata med den nye.

Modtag filer via Formularer - en stor hjælp til konfirmandtilmeldingen!

I er sikkert i fuld gang med at gøre klar til at modtage tilmeldingerne til de næste mange års konfirmandundervisning. I forbindelse med tilmeldingen til konfirmandundervisning er der selvfølgelig et behov for at modtage en kopi af barnets dåbsattest. Dette dokument er naturligvis særlig sensitiv og bør derfor håndteres rigtigt og sikkert – og det er nu endnu nemmere med ChurchDesk Formularer.

Nu kan du modtage filer sikkert via ChurchDesk Formularer.

Opret en kontaktliste direkte fra en formular

Så snart en kontakt besvarer en formular oprettes vedkomne som en ny kontakt i ChurchDesk Kontakter. Herefter kan du nemt oprette en kontaktliste bestående af alle de kontakter, der besvarede en given formular. 

Eksempel: Lav en liste over tilmeldte till babysalmesang, konfirmandundervisning eller fællesspisning.

Opret egne kontaktfelter for at indsamle flere kontaktinformationer

Når du anvender kontaktfelter i ChurchDesk Formularer, vil informationer der indsamles via disse, automatisk blive overført til personens kontaktprofil i ChurchDesk Kontakter. Hvis du mangler kontaktfelter udover de standardfelter som vi har oprettet, kan du let oprette nye – direkte fra din formular. 

Alt du skal gøre er at trykke “Nyt kontaktfelt”. Herefter vil informationer, der indsamles via dette felt, automatisk blive overført til personens kontaktprofil.

NB: Du skal være “Organisationsadministrator” for at kunne oprette nye kontaktfelter.

Importer alle jeres kontaktdata

Ved at samle alle jeres kontaktdata i ChurchDesk Kontakter kan du nemt række ud til jeres kontakter SMS og nemt udsende jeres nyhedsbreve. Du vil meget hurtigt få et overblik over, hvor mange af jeres kontakter I faktisk er i kontakt med, og hvor mange der måske ikke så tit hører fra jer.

Med vores nye importeringsværktøj er det rigtig nemt at importere alle jeres kontaktdata.

Did this answer your question?