Det er ikke altid nemt at vedligeholde sin hjemmeside. Folk går som oftest online via deres mobiltelefoner eller tablet, så din hjemmeside skal se godt ud lige meget hvilket apparat man bruger. Samtidig skal indholdet også være både velskrevet, relevant og selvfølgelig ikke være forældet.

Sidst men ikke mindst skal besøgende synes at dit hjemmesidedesign er lækkert, simpelt og behageligt at klikke sig rundt i.

Heldigvis er det nemt at lave en flot og responsiv hjemmeside med ChurchDesk – specielt hvis du bruger vores nyeste design. Vores designer har lavet et helt nyt design, der er både simpelt, lækkert og ultra moderne. Samtidig ser designet også super godt ud på alle skærmstørrelser.

Vil du prøve det nye design?

Det er gjort rigtig nemt at skifte sit hjemmesidedesign i ChurchDesk. Du vælger bare dit favoritdesign og trykker ‘gem’. Nu vil din hjemmeside have et nyt design. Vi forsinker ændringen for alle besøgende, så du har tid til at skifte tilbage til dit gamle design, hvis du fortryder.

Hvis du er interesseret i at ændre dit hjemmesidedesign og har brug for en smule hjælp, er du meget velkommen til at booke et møde med en af vores hjemmesideeksperter. Du kan selvfølgelig også ringe til os på 89 88 10 88.

Did this answer your question?