Vi er altid klar til at hjælpe dig - og intet spørgsmål er for let eller svært :-)

Få en god introduktion til ChurchDesk med vores webinarer
I ChurchDesk har vi udviklet en serie af webinarer, som giver dig en god introduktion til, hvordan du bliver succesfuld med ChurchDesk.

Du kan se vores webinarer her

Sådan kommer du kontakt med os

1. Du kan skrive til os på [email protected]
  2. Du kan benytte det indbyggede beskedsystem i ChurchDesk på både web og mobil. Vi svarer normalt inden for et par timer.
  3. Vi hjælper dig også gerne på vores support telefon 89 88 10 88. Bemærk at Basic abonnementet ikke inkluderer telefon support.

Vi vil gerne have gode idéer og (konstruktiv) kritik

ChurchDesk udvikler sig hele tiden, og vi sætter stor pris på idéer til nye funktioner og forslag til forbedringer.

Vi ser frem til at høre fra dig!