En af de klare fordele ved at bruge et digitalt værktøj er at det kan skabe et overblik, som ellers kan være svært at få i det daglige. Vi har i det sidste stykke tid arbejdet på nogle forbedringer, der gør det nemmere for dig at få et bedre overblik, når du bruger ChurchDesk.

Du kan nemt se hvordan dine filer er delt

ChurchDesk Filer giver dig mulighed for at dele filer med dine grupper eller offentliggøre dem på din ChurchDesk hjemmeside.

Vi har i listen over filer tilføjet en ekstra kolonne, så du nemt kan se, hvordan en fil er delt. Når du søger efter filer, vil du nu desuden kunne se, hvilken mappe en fil ligger i.

Få overblik over dine notifikationer

ChurchDesk hjælper dig til at forstå, hvornår dine kollegaer har brug for dig. Vi holder dig opdateret om ændringer af din næste gudstjeneste eller begivenhed. Hver gang en af dine kollegaer laver noget i ChurchDesk, som påvirker dig, vil du modtage en notifikation fra os.

Vi har netop opdateret listen så du kan få det fulde overblik over, hvilke notifikationer du modtager via e-mail, SMS eller som pop-op i ChurchDesk mobil app’en.

Se hvem der sidst opdaterede en opgave

Planlægningen af opgaver i forbindelse med kirkens begivenheder kan involvere mange mennesker. Det kan derfor være svært at overskue, hvem der senest har påtaget sig en opgave eller foretaget andre relevante ændringer.

Derfor har vi nu gjort det nemt at se, hvem der senest har opdateret en opgave.

Did this answer your question?