Vores databehandleraftale er klar

Den dataansvarlige (f.eks. menighedsrådet) skal have en databehandleraftale med alle leverandører, som behandler deres persondata.

Vores databehandleraftale er gratis og er nu klar til at blive underskrevet.

Vi har netop introduceret en ny juridisk sektion til ChurchDesk, som er tilgængelig via applikationen. Her kan alle organisationsadministratorer tilgå, læse og underskrive påkrævede juridiske dokumenter, herunder databehandleraftalen.

Få samtykke fra dine kontakter

Det er et vigtigt omdrejningspunkt i persondataforordningen, at gøre det let for en person at vælge hvilken information man giver tilladelse til at modtage. Det er grundlæggende fornuftigt for alle – men stiller også nye krav til organisationer og deres håndtering af data.

Vi introducerer nu en løsning, der gør det let for dig at indsamle samtykke, når du modtager betalinger eller tilmeldinger via dine ChurchDesk Formularer. Et samtykke gemmes automatisk i ChurchDesk Kontakter.

Lær hvordan du kommer i gang med samtykke i ChurchDesk

Dobbelt opt-in

Vil du være sikker på at et samtykke er afgivet af den rette person?

Alt du skal gøre er at aktivere dobbelt opt-in så vil vi bede alle om at bekræfte deres samtykke via e-mail. Derved kan kun personen med adgang til e-mailen bekræfte sit samtykke.

Del nemt din privatlivspolitik

Alle organisationer skal over for deres brugere informere om og dokumentere om datasikkerhed. Det inkluderer bl.a. hvordan de behandler data, hvem der er ansvarlig for sikkerheden, hvor lang tid data bliver opbevaret. Denne dokumentation skal være nem at finde for folk, der besøger jeres hjemmeside, besvarer en formular eller udfører en betaling.

I ChurchDesk har vi gjort det meget nemt. Alt du skal gøre er at… 

  1. oprette en side på din hjemmeside med dokumentationen
  2. kopiere og indsætte linket til siden 

Herefter vil vi tilføje linket alle relevante steder – på din hjemmeside, formularer, betalingssider – og dermed gøre det nemt for besøgende at finde.

Did this answer your question?