Nyheder i Kalenderen 

Opret nye ressourcer fra begivenheden + Gem og notificer

Det er nu meget nemmere at registrere nye ressourcer. Det kan nemlig gøre direkte fra hvor du opretter dine begivenheder. Det er også gjort nemmere og meget tydeligere hvordan du kan gøre medarbejdere opmærksomme på, at de er reserveret til en begivenhed.

Modtag e-mail når nogen afviser en reservation

Du vil fremover modtage en e-mail, når en person afviser en reservation for en af de begivenheder, du har oprettet og reserveret dem til.

 

Nemmere at lukke den hurtige visning i Kalenderen

Vi har tilføjet en luk-knap til den hurtige visning i Kalenderen.

Nyheder på Hjemmesiden

Rediger dine kalender- og blogvisninger direkte fra hvor de er på Hjemmesiden

Vi har gjort det nemmere for dig at redigere dine forskellige visninger på Hjemmesiden. Find den tekstvisning, blogvisning eller kalendervisning som skal redigeres. Herefter klik på det nye rediger (blyant) ikon i toppen af højre hjørne og foretag dine ændringer. Simpelt og nemt.

 

Andre nyheder

Inviter nye brugere når du har brug for det

Nu kan du inviterer dine kollegaer som brugere fra flere steder i ChurchDesk. Når du planlægger en begivenhed, kan du invitere en ny bruger. Når du opretter begivenheder, kan du invitere en ny bruger. Og når du administrerer dine grupper, kan du invitere en ny bruger.

Dine ChurchDesk indstillinger samlet ét sted!

ChurchDesk indstillinger har altid været meget spredt rundt i systemet og det kan gøre det svært at danne sig et overblik over mulige indstillinger. Derfor arbejder vi i øjeblikket på at samle alle indstillinger ét sted.

Du kan finde indstillingerne via brugermenuen (klik på dit navn i topmenuen), der i denne første fase vil inkludere indstillinger for Kontakter og brugere på med adgang til din ChurchDesk. Denne vil over tid blive udvidet og indeholde flere indstillinger.

Book et møde med din ChurchDesk konsulent direkte fra den nye “Få hjælp” knap

Vi har kombineret den tidligere “Support” knap og “Chat” ikon indtil en samlet menu, hvorfra du altid kan få lige den hjælp, du har brug for.

  • Skriv direkte med os via chatten
  • Søg hjælp og inspiration via vores vejledninger
  • Få oplyst direkte telefonnummer til supporten
  • Book et møde med din tilknyttede kundekonsulent
Did this answer your question?