Gå til Kontakter og herefter Beskeder. Her har du en række muligheder, som det fremgår af skærmbilledet.

• Ny besked til kontakter: Vælg den grønne "Tilføj" knap øverst, for at sende en e-mail eller SMS. Læs mere nedenfor
  • Overblik: Få overblik over alle de beskeder, som I har sendt eller planlagt, samt de beskeder som stadig er i gemt som kladder. For hver besked er der summarisk information, som titel, hvornår den blev sendt, samt en statistik
  • Statistik for beskeder: For hver besked kan I vælge se yderligere statistik. Klik på knappen med en graf, som er til højre for hver besked. Her kan der ses information om hvor mange beskeder der er leveret, åbnet og klikket i, samt om der er nogle kontakter, som har frameldt sig yderligere kommunikation fra kirken
  • Søg og læs en besked: Du kan finde beskeder, som I allerede har skrevet, ved at bruge søgefeltet i øverst højre hjørne af Kontakter. Klik på den enkelte besked for at læse indholdet.

Send en e-mail

Opret en e-mail ved at klikke på den grønne "Tilføj" knap, hvorefter du vælger e-mail.

• Fra: Du kan vælge dig selv eller kirken som afsender. Besvarelser bliver sent til email adressen der er tilknyttet din bruger, eller kirkens email, hvis du vælger at sende i kirkens navn
  • Til: Du kan sende din besked til enkelte kontakter eller hele lister i din kontaktdatabase
  • Billede: Hvil musen over der grå område med et billede-ikon. Her kan du vælge et billede fra filarkivet i Intranettet eller uploade et nyt billede
  • Titel: Giv din besked en god titel ved at klikke på den store "Klik her for at redigere" tekst
  • Brødtekst:  Under titlen skriver du indholdet af din besked. I brødteksten kan du formattere med Fed (B), Kursiv (I), indsætte en skillelinje (streg-ikonet), indsætte et link (link-ikonet), samt indsætte modtagers fornavn, efternavn eller fuldenavn ved at vælge ikonet med tre prikker
  • Kommende begivenheder: I ChurchDesk snakker de forskellige applikationer sammen. Det betyder, at du nemt kan tilføje begivenheder fra din kalender direkte til dine beskeder eller nyhedsbreve. Vælg knappen "Tilføj". Bemærk at det kun er offentlige begivenheder, som finder sted i fremtiden, der vil fremgå af søgeresultatet. Ønsker du at dele begivenheder fra en anden kirke, der også har ChurchDesk, kan du klikke i feltet 'Kirke' og finde den kirke du vil dele begivenheder fra.
  • Seneste nyheder: Vælg knappen "Tilføj" og søg efter blogindlæg til dit nyhedsbrev. Du kan kun tilføje blogindlæg hvor synligheden er sat til "Hjemmeside". Ønsker du at dele nyheder fra en anden kirke, der også har ChurchDesk, kan du klikke i feltet 'Kirke' og finde den kirke du vil dele nyheder fra.
  • Formularer: du kan tilføje formularer til din besked ved at klikke på 'Tilføj'. Ønsker du at dele formularer fra en anden kirke, der også har ChurchDesk, kan du klikke i feltet 'Kirke' og finde den kirke du vil dele formularer fra.
  • Send: Vælg den blå knap i øverste højre hjørne "Send" - her har du tre muligheder for at afsende beskeden:
    - Send en test besked (for tjekke om alt ser rigtigt ud)
    - Send senere (vælg dato og tidspunkt for hvornår beskeden skal sendes)
    - Send med det samme

Send en SMS

Opret en SMS ved at klikke på den grønne knap "Tilføj", hvorefter du vælger SMS. SMS'er er velegnede til hurtigt at kommunikere ændring, korte beskeder eller til jeres konfirmander.

• Fra: Du kan ændre afsender under indstillinger. Klik her. Vil du have svar tilbage på din egen mobil, kan du indtaste dit mobilnummer
  • Til: Du kan sende til lister eller kontakter enkeltvis
  • Brødtekst: Du kan ikke formatere tekst i en SMS, for eksempel ved at fremhæve nogle ord med fed. Du er ikke begrænset af 160 karakterer. ChurchDesk tillader sammenkædning, så du kan skrive en relativ lang besked. Bemærk dog at en lang tekst tæller for flere beskeder. Det er nederst indikeret hvor mange tegn du har tilbage inden beskeden bliver delt over i en ny besked. Du kan også se nederst hvormange beskeder din tekst sammenfattes over.
  • Send: Vælg den blå knap i øverste højre hjørne "Send" - her har du tre muligheder for at afsende beskeden:
    - Send en test besked (for tjekke om alt ser rigtigt ud)
    - Send senere (vælg dato og tidspunkt for hvornår beskeden skal sendes)
    - Send med det samme

Hvad koster en SMS besked

Når I starter som kunde ved ChurchDesk får I automatisk 100 gratis SMS'er.

Herefter kan der købes pakker af SMS'er med rabat, så I nemt kan styre jeres forbrug af SMS. Jo flere SMS'er I har brug for, des billigere bliver de. Vi sender selvfølgelig en notifikation, når I er ved at løbe tør for SMS'er.

Du kan bestille en SMS-pakke ved at skrive til [email protected].

Følg med i dit SMS forbrug

Du kan se hvor mange SMS'er, du har tilbage ved at gå til "Kontakter", klikke på dit navn øverst i den blå menu og dernæst vælge "Indstillinger" i dropdown-menuen.

Du kan også gå til oversigten ved at klikke her: