Webapplikation i en browser:

Du kan logge på ChurchDesk med følgende browsere og versioner:

• Seneste version af Chrome, Opera og Firefox
  • Internet Explorer 11 og nyere
  • Safari: OS X 10.10 eller nyere
  • iPad: iOS 10
  • Android tablets: 5 eller nyere

Findes din browser og version ikke på overstående liste, kan du ikke logge på ChurchDesk. Opdater til den nyeste version af din browser. ChurchDesk anbefaler Chrome.

Her kan du få hjælp til at downloade Chrome til din computer.

Mobilapplikation med app'en:

Du kan logge på ChurchDesk app'en med følgende styresystemer og versioner:

• iOS 10 eller nyere (iPhone 5 og nyere)
  • Android 5 eller nyere

Findes din version ikke på overstående liste, kan du ikke logge på ChurchDesk App'en. Opdater din telefon til den nyeste version.

Find vores mobilapplikation her: