Hvad hvis ChurchDesk Formularer ikke er inkluderet i mit abonnement?

Hvis ChurchDesk Formularer ikke er aktiveret for din kirke, så kan du kontakte [email protected] og jeres kunderådgiver vil hjælpe jer med at opgradere - hvilket giver jer adgang til ChurchDesk Formularer.

Vil de gamle formularer stadig virke?

Ja! Jeres data og nuværende formularer er uændrede og sikre. ChurchDesk vil nu fremadrettet ikke investere i videreudvikling af den gamle formularløsning og vi anbefaler derfor alle kunder at bruge den nye løsning i forbindelse med support.

Kan jeg importere kontakter fra Formularer til Kontakter?

Ja! Og det er rigtig nemt. Når du bygger din formular skal du blot trække en kontaktsektion ind i formularen. Kontaktsektioner er direkte forbundet med ChurchDesk Kontakter. Den information der modtages i en kontaktsektion vil enten oprette en ny kontakt eller opdatere en allerede eksisterende. Du behøver altså slet ikke at udføre en manuel import/eksport. Det hele synkroniserer automatisk.

Hvorfor bliver mine besvarelser ikke synkroniseret til Kontakter?

Du skal sikre dig at der er tilføjet en kontaktsektion til formularen. Kun kontaktsektioner kan synkronisere til ChurchDesk Kontakter. Navn og e-mail er altid tilstede i en kontaktfunktion, men yderligere felter kan også tilføjes. Disse kaldes kontaktfelter. 

For at vi kan synkronisere skal der modtages enten en e-mail eller et mobilnummer. Du bør derfor sikre dig at mindst ét af disse felter er et påkrævet felt. Når en besvarelse i en kontaktsektion modtages leder systemet blandt alle e-mails og mobilnumre i Kontakter. Hvis ikke der identificeres et match, oprettes der en ny kontakt med de modtagne oplysninger. Finder systemet et match på e-mail eller mobilnummer, tilføjes modtaget information fra besvarelsen til kontakten. Der overskrives aldrig eksisterende information – kun tomme felter vil blive udfyldt.

Did this answer your question?