De fleste af jeres begivenheder gentages enten ugentligt eller månedligt. Nu kan du med meget få klik oprette den tilbagevendende begivenhed, som du har brug for.

Bare vælg fra listen hvordan den skal gentages, og så er du i gang.

Vi har også gjort det tydeligere, hvordan du tilpasser dine gentagelser til særlige krav. Blot vælg “tilpasset” og så kan du tilpasse din gentagelse præcis efter dine behov.