1. Introduktion til ChurchDesk hjemmeside

1.1 Valg i  opsætningsguiden

Opsætningsguiden spørger dig, om du vil tilføje widgeten til dit websted. Hvis ja, skal du indstille knappen, så den lyser blåt.

Widgeten vil blive vist på dit websted, når den er blevet gemt.

1.2 Aktivering af widget'en i ChurchDesk-indstillingerne

Klik på dit navn i øverste højre hjørne og derefter på "ChurchDesk Settings".
I afsnittet "Indstillinger - Kontakter" finder du muligheden for at slå widget'en til og fra.
Gem dine indstillinger ved at rulle op igen og klikke på "Gem" øverst til højre.

2. Instruktioner for websteder uden for ChurchDesk

Klik på dit navn øverst til højre, og klik derefter på "ChurchDesk Settings".
I afsnittet "Indstillinger - Kontakter" finder du muligheden for at se koden til at indstille widgeten på dit websted:
Kopier koden, og indsæt den på dit websted. Widgeten er nu tilføjet.