Smarte links er en tabel, hvor du kan tilføje billeder, en lille beskrivelse og et link i et flot design på hjemmesiden.

NB! Smarte links er kun tilgængelig i tema 6, 7 og 8.

Sådan opretter du Smarte links

Klik på "+ Opret indhold" i toppen af siden og vælg "Smarte links"
Lav en titel
Indstil farverne
Vælg hvor mange kasser der skal være
Vælg et billede for hver kasse
Indsæt titel, beskrivelse og link
Afslut med at klikke på på "Gem"

Sådan indsætter du Smarte links på en side

Gå ind på den side, hvor du vil indsætte Smarte links og klik på "Rediger"
Rul ned under tekstfeltet til øvre/nedre blok og vælg den Smarte links du ønsker at indsætte
Rul ned i bunden og klik på "Gem"

Sådan redigerer du Smarte links

Gå til "Hjemmeside"
Klik på "Værktøjer" i den blå værktøjsbjælke og vælg "Indhold"
Klik på i feltet - Alle -, vælg Smarte links og klik på Opdater
Find den rigtige Smarte Links og klik på "Rediger" i højre side
Foretag dine ændringer og gem