Du kan oprette en eller flere blogvisninger, som du efterfølgende kan sætte ind overalt på hjemmesiden i dine højre eller venstre marginer.

Sådan opretter du en blogvisning

Klik på "+ Opret indhold" i værktøjsbjælken i toppen og derefter på "Blogvisning"
Giv blogvisningen et let genkendeligt navn der tydeligt adskiller den fra evt. andre visninger og skriv en tekst
Vælg om blogvisningen skal trække indlæg fra alle blogkategorier eller kun fra bestemte
Vælg hvor mange indlæg der skal vises
Ønsker du, at visningen skal have sit eget menupunkt (fylde en hel side), skal du sætte flueben i "Tilføj et menulink" og angive en titel og placering i menuen
Klik "Gem"

Sådan indsætter du en blogvisning i en sides margin

Gå ind på den side, hvor du vil indsætte en blogvisning i venstre eller højre margin
Klik på "Rediger"
Vælg din blogvisning
Klik "Gem"

Sådan redigerer du en blogvisning

Klik på "Værktøjer" i menubjælken i toppen og vælg "Indhold"
Søg efter din blogvisning. Vælg evt. kun at få vist blogvisninger for at gøre overblikket bedre
Klik på "Redigér" og foretag dine ændringer
Husk at gemme din ændringer