Før du opretter en nyhedsbrevs tilmeldings boks, skal du først oprette emneord i dit Kontakt modul. Her kan du se, hvordan du opretter emneord.

Opret en tilmeldingsboks

Gå til HJEMMESIDE modulet
Klik på "+ Opret indhold" og vælg "Tilmelding til "Kontakter"

Nu skal du udfylde formularen:

Lav en titel
Skriv en beskrivelse (dette er valgfrit)
Vælg hvilket emneord personen skal tilknyttes
Vælg hvilke informationer personer skal give

Rediger udseende af en tilmeldingsboks

Tilmeldingsboksens udseende kan redigeres yderligere.

NB: Redigering af en tilmeldingsboksen**s udseende er kun muligt i tema 6, 7 og 8.**

Baggrundsfarve
Tekstfarve
Knappens farve
Knappens tekstfarve

kan justeres så de ser ud som du ønsker det på jeres website. Du kan taste farvekoden direkte (RGB farvekode) eller du kan vælge farven ved at trykke på knappen til højre.

Indsæt tilmeldings boksen på hjemmesiden

Når du har oprettet tilmeldings boksen kan du indsætte den på hjemmesiden sådan:

Gå til den side, du ønsker at indsætte boksen og klik på 'Rediger'
Scroll ned til øvre/nedre blokke
Klik i feltet - ingen -
Vælg "Tilmelding til "Kontakter": [Titel]"
Afslut med at gemme nederst i højre hjørne

Her kan du se, hvordan nyhedsbrevs tilmeldings boksen ser ud på hjemmesiden: