ChurchDesk Multi-Sogn er en samlet og fælles løsning til at arbejde bedre sammen på tværs af flere sogne. En løsning til jeres mange forskellige behov.

De fleste sogne oplever dårlige arbejdsgange, når de bruger flere forskellige systemer. Et system til kalender, et andet til hjemmeside - listen fortsætter. Når man så arbejder sammen med flere sogne taler systemerne slet ikke sammen. ChurchDesk Multi-Sogn er den bedre løsning. Her får I en samlet og fælles løsning, hvor alt og alle kan arbejde sammen.

En kalender til hvert sogn i et fælles overblik

Arbejd sammen om at invitere flere ind i kirken

Fælles formularer til fælles aktiviteter og arbejdsgange

Vi har lavet denne video guide til hvordan Multi-Sogn fungerer:

Opret et sogn i ChurchDesk
Tilføj brugere til sognet
Flere sogne i kalender, kontakter og formularer