Et coverbillede kan sættes i toppen af alle sider for at understøtte det tema siden handler om. Coverbilledet vises i hele sidens bredde.

NB! Coverbillede er kun tilgængelig i tema 6, 7 og 8.

Sådan kan et coverbillede f.eks. se ud på en side:

Sådan indsættes coverbillede på en webside

Opret en ny side (klik på Opret indhold) eller rediger en eksisterende side
Under brødteksten findes en boks med en knap til valg af billede til coverbillede
Billedet vælges fra filarkivet. Upload evt. et nyt billede. Pas på fil-størrelsen og sørg for at motivet er i centrum. Coverbilledet er responsivt og vil ændre sig efter  skærmstørrelsen.

Indsæt coverbillede over kalendervisning m.m.

Coverbillede kan kun indsættes på en side. Ønsker du at have et coverbillede over en kalendervisning, en blogvisning eller en gallerivisning, så benyt denne fremgangsmåde:

Opret en ny tom side
Sæt flueben i "Skjul sidens titel"
Indsæt coverbillede
Indsæt kalendervisningen i sektionen "I toppen af siden"