Hvordan tilføjer jeg indhold i øvre/nedre blok?

Gå til den side hvor du vil tilføje indhold og klik "Redigér"
Rul ned til øvre/nedre blok
Klik på den dropdown-menu, hvor der står "Ingen" og vælg dit indhold
Klik "Gem"

Hvordan redigerer jeg indhold i øvre/nedre blok?

Gå til den side hvor du vil tilføje indhold og klik "Redigér"
Rul ned til øvre/nedre blok
Klik i den dropdown-menu som har indhold, du vil skifte. Markér det, du vil ændre og vælg det nye indhold fra listen
Klik "Gem"

Hvordan fjerner jeg indhold fra højre eller venstre blok?

Gå til den side hvor du vil fjerne indhold og klik "Redigér"
Rul ned til øvre/nedre blok
Klik på dropdown-menuen med det indhold du vil fjerne og vælg "Ingen"
Klik "Gem"

Hvordan skifter jeg rækkefølgen på indholdet?

Gå til den side hvor du vil tilføje indhold og klik "Redigér"
Rul ned til øvre/nedre blok
Klik og hold musen nede på krydset ud for det indhold, du vil rykke. Flyt det op eller ned og slip musen
Klik "Gem"