Ønsker I et søgefelt på jeres hjemmeside, kan I vælge at oprette et Google søgefelt, der kun søger på jeres hjemmeside. I kan læse mere om Google Site Search og se vejledningen til, hvordan det oprettes her: https://developers.google.com/custom-search/

OBS! Du skal tilføje jeres eget domæne navn (fx. minkirke.dk) til Google søgefeltet, som du er ved at oprette. Det vil ikke virke, hvis du tilføjer et ChurchDesk domæne så som minkirke.churchdesk.com

Følg punkterne i vejledningen og derefter juster koden som beskrevet nedenfor:

Her ses et eksempel på scriptet fra Google (Dette virker ikke på ChurchDesk hjemmesider):

For at få det til at virke, skal I erstatte følgende linje:

med koden nedenfor:

.gsc-control-cse * { box-sizing: initial; } .gsc-search-button { line-height: normal; }

Vær opmærksom på, at der ikke er et mellemrum efter "?" i scriptet som er kopieret fra Google.

FORKERT: https://cse.google.com/cse.js? cx=000000000000000:cccccccc KORREKT: https://cse.google.com/cse.js?cx=000000000000000:cccccccc

Indsæt søgefeltet på hjemmesiden

Når du har fået koden fra Google, indsætter du søgefeltet på hjemmesiden sådan:

Gå til HJEMMESIDE
Klik på "+ Opret indhold" og vælg Tekstvisning
Giv tekstvisningen en passende titel
Inden du indsætter koden i tekstboksen, skal du klikke på "Deaktiver teksteditor" nedenunder tekstboksen
Gem din tekstvisning

Nu kan du indsætte tekstvisningen på hjemmesiden i øvre/nedre blokke. Du kan se mere om at oprette og indsætte tekstvisninger her.