Vores telefon-support er åben mandag til fredag fra kl. 9:00 til 16:00. Vores telefonnummer er 89 88 10 88.

I ChurchDesk arbejder vi på at sikre at du altid kan få den hjælp du har brug for.

Du kan altid skrive til os på support@churchdesk.com eller via chat-funktionen direkte inde i ChurchDesk, mens du sidder og arbejder.

Vi har også skrevet en række gode support artikler med svar på de fleste spørgsmål, du måtte have. Du finder dem her: http://support.churchdesk.com/dansk-support

Lukkedage:

Supporten er lukket weekend og helligdage.