4. Planlæg begivenheden

I trin 3 kan du oprette opgaver som skal udføres før, under og efter begivenheden. Tildel en bruger til opgaven eller lad det være op til gruppeadministratoren eller brugeren selv at tildele sig opgaven senere.

1. Opret ny opgave

Med adgang til Planlægning kan du oprette opgaver. Du kan enten vælge en eksisterende opgavetype fra listen eller tilføje en ny opgave. Du tilføjer en ny opgave ved at trykke på "Opret opgave".

2. Opret ny opgavetype

Hvis du vælger at oprette en ny opgave, skal du vælge en opgavetype og tilknytte opgaven til en gruppe.

Hvad er opgaven? Udfyld hvad opgaven indebærer

Denne opgave skal tilhøreVælg om opgaven skal tilhøre en eksisterende gruppe, eller om du vil oprette en ny gruppe. En gruppe kan have en tilhørende opgave. Hvis du vælger at oprette en ny gruppe, skal du også vælge en navn til den nye gruppe.

Når du har udfyldt informationerne, skal du klikke på tilføj. Så er den nye opgave oprettet.

3. Tildel opgaven

Når du har oprettet en opgave, kan du enten tildele den til en bruger eller efterlade den uden tildeling. Hvis du ikke tildeler opgaven til en bruger med det samme, vil gruppeadministratoren eller medlemmer af den tilknyttede gruppe selv kunne tildele opgaven senere.

Du kan tilføje flere brugere til samme opgave og skrive interne noter til de brugere, som skal udføre opgaven.

Hvis en bruger allerede har andre opgaver i tidsrummet, vil brugeren blive vist som "optaget". Har brugeren ikke andre opgaver i tidsrummet vil dette felt i stedet vise "ledig"

Fortryder du, kan du fjerne en opgave, fjerne en bruger fra en opgave eller fjerne alle opgaver. Dette gør du ved at trykke på krydset ud fra den ønskede funktion.

4. Gem begivenheden

Når du har udfyldt alle informationerne, mangler du bare at gemme begivenheden. Dette gør du ved at klikke på den grønne "Gem begivenhed" knap.

Næste - 5.0 Hvordan redigerer og sletter jeg begivenheder?