Lær om Planlægning

Kombinationen af "Rettigheder" og "Planlægning" forbedrer dine værktøjer til at koordinere grupper og personer. Vi har fjernet alt besvær og skabt en ny, brugervenlig løsning som fokuserer på det, der virkelig har betydning - menneskene i din kirke. Det er nu muligt at integrere de frivilliges arbejde i din ChurchDesk platform.

Begreber brugt i ChurchDesk

Planlægning: Det kan tilgås af alle brugere, som skal kunne tildeles til en opgave eller en begivenhed.

Opgaver: En opgave er et job eller en handling, som en bruger skal udføre i forbindelse med en begivenhed.

Grupper: Hver opgave skal tilknyttes til en gruppe. En bruger skal være medlem af den tilknyttede gruppe før de kan tildeles opgaven. Brugere kan anmode om at blive medlem af andre grupper, men medlemsskabet skal godkendes af gruppens leder.

Gruppeadministrator (Leder)/Gruppemedlem: Et gruppemedlem er medlem af en eller flere grupper og kan deltage i disse gruppers aktiviteter. En gruppeleder fungerer som administrator i en eller flere grupper. Gruppelederen kan lave ændringer i disse grupper og kontrollere medlemmernes opgaver.

Hvordan opretter jeg en begivenhed med tilknyttede opgaver?

Vælg en opgave fra dropdown-menuen eller opret en ny ved at klikke på den grønne "Opret en ny opgave" knap. Hvis du opretter en ny opgave, vil du blive bedt om at tilknytte den til en gruppe. Du kan vælge en eksisterende gruppe, som ikke allerede har en opgave tilknyttet, eller oprette en helt ny gruppe.

Når du har valgt en opgave, kan du enten tildele den til en bruger eller lade det være op til gruppemedlemmerne at tildele opgaven til dem selv. En gruppeleder kan også tildele opgaven til gruppens medlemmer.

1. Der skal bruges én person til at synge til næste gudstjeneste. Ingen brugere er blevet tildelt opgaven, så det er op til et medlem af gruppen "Kor" at tildele sig selv.

2. En note tilknyttet til opgaven.

3. Der skal også bruges en kirketjener under gudstjenesten. Denne opgave er blevet tildelt og brugeren vil automatisk modtage en e-mailnotifikation om, at han er blevet tildelt til opgaven. Brugeren kan vælge at fjerne sig selv fra opgaven senere.

På et tidspunkt vil du opleve at have mange opgaver tilknyttet forskellige begivenheder og grupper. Nogle af dem vil være tildelt og andre mangle tildeling. Du kan administrere opgaverne fra dit Intranet ved at klikke på Opgaver.

Administrer dine egne opgaver (Gruppemedlem)

Alle brugere vil kunne se deres kommende opgaver samt hvilken begivenhed opgaven er tilknyttet (i). Brugere kan fjerne dem selv eller klikke på begivenhedens titel for mere information.

Under "Vi har brug for din hjælp" kan brugere tildele eller fjerne sig selv fra opgaver.

Administrer andres opgaver (Gruppeleder)

En gruppeleder fungerer som en administrator for gruppen (i). Det giver gruppelederen mulighed for at administrere andre brugeres opgaver.

I eksemplet nedenfor har gruppelederen mulighed for at vælge "Administrer opgaver". Det giver gruppelederen adgang til at tildele og fjerne opgaver fra andre brugere. Hver gang noget bliver ændret, vil den involverede bruger modtage en e-mailnotifikation.

Brugere der har fået tildelt en opgave modtager en påmindelse om opgaven 3 dage før begivenheder.