Browserkrav og tilgængelighed

Webapplikation i en browser:

Du kan logge på ChurchDesk med følgende browsere og versioner:

• Seneste version af Chrome, Opera og Firefox
  • Safari version 8 og nyere
  • Internet Explorer 10 og nyere
  • iPad: iOS 8.1 Safari og nyere eller den nyeste version af Chrome
  • Android tablets: 4.3.0 eller nyere

Findes din browser og version ikke på overstående liste, kan du ikke logge på ChurchDesk. Opdater til den nyeste version af din browser. ChurchDesk anbefaler Chrome.

Her kan du få hjælp til at downloade Chrome til din computer.

Mobilapplikation med app'en:

Du kan logge på ChurchDesk app'en med følgende styresystemer og versioner:

• iOS 8.1 eller nyere (optimeret til iPhone 4s, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 6 og iPhone 6 Plus)
  • Android 4.0.3 eller nyere (720x1280, 768x1280 og 1080x1920)

Findes din version ikke på overstående liste, kan du ikke logge på ChurchDesk App'en. Opdater din telefon til den nyeste version.