3. Del dit projekt

Det første skridt mod at modtage donationer og betalinger er at oprette et projekt. Det næste er at dele projektet med din menighed. Vi har heldigvis gjort det let for dig at dele projekter alle de steder, hvor din kirke er til stede digitalt. Lad os vise hvordan.

1. Find dit projekts link

Klik på menuen i det øverste venstre hjørne af værktøjslinjen. Vælg så Bidrag

For at finde det enkelte projekts link, skal du klikke på projektets navn

Kopier linket og indsæt det alle de steder, hvor din kirke er digitalt til stede.

Vi har samlet et par forslag til digitale medier, som kan bruges, når I indsamler donationer eller betalinger i kirken.

Hjemmeside

Hjemmesiden er det perfekte sted at dele dine donations- og betalingsprojekter. Dine besøgende vil let kunne bidrage, når de er hjemmesiden. Derudover vil du kunne bruge betalingsprojekter og formularer sammen, når der skal tages betaling for et arrangement.

E-mail

En anden måde at dele projekter på er ved at indsætte et projekts link i en e-mail. Og hvorfor stoppe her? Du kan også overveje at indsætte linket i signaturen på dine personlige kirke e-mails eller gøre det til vane at tilføje linket under teksten i alle jeres e-mail nyhedsbreve.

SMS

Del linket hver gang du sender en SMS. Vær opmærksom på at modtageren kun kan bruge linket og komme til jeres hjemmeside, hvis de har en smartphone med internet. Derfor kan det være en god idé blot at nævne, at de kan donere gennem kirkens hjemmeside.

Social Media

De fleste kirker er allerede til stede på de sociale medier, hvor der bliver delt begivenheder, nyheder, billeder og video. Nu skal du blot copy/paste bidragslinket, og så vil det også være synligt.

Print

Links og trykte medier går ikke hånd i hånd. Derfor anbefaler vi, at du blot nævner jeres donations- og betalingsprojekter i jeres trykte medier. Overvej at henvise til jeres hjemmeside for at bidrage.

Næste artikel - 4. Fra bidragsyderens synsvinkel