4. Sådan indbetaler du

1. Bidragsformularen

Når en bidragsyder klikker på dit projekts link, vil de få vist en standard formular med enten donations- eller betalingsmuligheder. Det virker både på smartphones, tablets og computere.

2. Kvitteringssiden

Når bidragsyderen har udfyldt alle felterne i formularen, klikker de på Doner. Herfra får de vist en kvitteringsside, som takker dem for deres bidrag.

3. Projektets e-mail kvittering

Bidragsyderen vil også modtage projektets e-mail kvittering.

Husk, at du kan vælge hvordan din kvitteringsside og e-mail kvittering skal se ud, når du opretter eller redigerer et bidragsprojekt.

Næste artikel - Bidrags FAQ