2. Projekter

Bemærk venligst. For at en bruger kan anvende Bidrag skal denne have rollen "Bidrag". 

1. Gå til Bidrag

Klik på menuen i det øverste venstre side af værktøjslinjen. Vælg så Bidrag

 

2. Opret et projekt

Du kan oprette enten et Donationsprojekt eller et Betalingsprojekt

Klik på det projekt, du ønsker at oprette

 

3. Simpel opsætning

Tilføj en titel, start- og slutdato, beskrivelse og billede. 

  • Datofunktionen giver dig mulighed for at kontrollere i hvilken periode, du vil modtage bidrag. Systemet fortæller automatisk, at projektet er afsluttet, hvis nogen forsøger at bidrage uden for den tidsramme, du har valgt.

 

Klik på E-mail kvittering, når du er færdig 

 

4. E-mail kvittering

Vi har allerede oprettet en kvittering for dig. Du kan vælge at redigere denne eller oprette en hel ny kvittering selv.

Gør dine e-mails mere personlige ved at de bruge flettefelter, som er vist under beskeden. Systemet vil automatisk bruge de informationerne fra bidraget.

Eksempel på en personliggjort e-mail: 

"Kære Peter, 

De er modtaget kr. 100 til Renovering af kirketårnet i dit navn.

Vi takker dig for din gavmildhed og ønsker dig alt det bedste.

Venlig hilsen 
Kirkens navn"

Klik på Kvitteringsside, når du er færdig.

 

5. Kvitteringsside

En dedikeret kvitteringsside som takker bidragsyderen, er allerede oprettet. Du kan personliggøre den eller lave din helt egen besked. Husk, ligesom det er vist overfor, at gøre siden personlig med flettefelter. 

Eksempel på en "Tak for dit bidrag" meddelelse:

"Kære Peter,

Mange tak for at have doneret til Renovering af kirketårnet.

Du vil modtage en kvittering via e-mail så snart donationen er blevet godkendt.

Venlig hilsen 
Kirkens navn"

Klik på Gem projekt, når du er færdig. 

 

6. Del dit donations-/betalingsprojekt

Systemet laver et delbart link for hvert projekt du opretter. Copy/paste linket og del det der, hvor din kirke er til stede digitalt. 

 

7. Rediger projekter

Gå til Projekter og klik på det projekt du ønsker at redigere

 

Klik på Rediger og lav de nødvendige ændringer. 

 

8. Luk eller slet projekter

Gå til et projekt ved at klikke på projektets navn. 

Klik på mere og vælg så luk projekt eller slet projekt

VIGTIGT:

Når du har lukket et projekt, er det ikke muligt at åbne det igen. Du kan kopiere projektet og bruge den nye udgave af i stedet for. 

Et projekt som har modtaget donationer eller betalinger kan ikke slettes

 

Næste artikel - 3. Del dit projekt

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk