Bidrag FAQ

1. Hvordan virker det?

Vi samarbejder med Stripe, når vi accepterer betalinger. For at gøre det så let som muligt, vil du slet ikke opdage, at vi bruger en tredjepartsudbyder. Du får sikkerhed og pålidelighed uden at skulle bruge flere forskellige systemer.

Med ChurchDesk kan du administrere alt fra dit ChurchDesk. Vi mener ikke, at det kan gøres bedre.

2. Hvem er Stripe?

Du kan læse vores Om Stripe side for at få mere information.

3. Hvad koster det?

Der tages et fast gebyr (se tabel nedenfor) samt 3,1 % af det totale beløb ved hver transaktion.

Valuta Transaktions gebyr Minimum bidrag
EUR 0.30 1.00
USD 0.30 1.00
GBP 0.20 1.00
DKK 2.00 10.00

Er din valuta ikke inkluderet? E-mail os endelig på support@churchdesk.com. Så tilføjer vi den til listen.

4. Hvilke betalingskort kan benyttes?

Med Stripe kan langt de fleste kredit- og debetkort bruges, uafhængigt af hvor i verden din kunde bor.

• Kirker fra USA kan tage Visa, MasterCard, American Express, JCB, Discover, og Diners Club.
  • Australske, canadiske, europæiske, og japanske kirker kan tage Visa, MasterCard, og American Express.

Læs mere om Stripe

5. Hvilke lande er understøttet?

Med Stripe kan du modtage betalinger fra næsten alle kredit- eller debetkort, uafhængigt af hvor din kunde bor. For at kunne modtage betalinger gennem Stripe, skal din kirke dog være placeret i et af de lande, som Stripe understøtter. Du kan se listen af landen nedenfor.

Nye lande bliver hele tiden tilføjet til listen. Læs venligst den fulde liste her for at få mere information, da nye lande allerede kan være blevet tilføjet til listen.

Understøttede lande:

• Australien
  • Østrig
  • Canada
  • Danmark
  • Finland
  • Frankring
  • Tyskland
  • Irland
  • Italien
  • Japan
  • Luxembourg
  • Holland
  • Norge
  • Singapore
  • Spanien
  • Sverige
  • Storbritanien
  • USA

6. Hvilke valutaer er understøttet?

Vi understøtter i øjeblikket følgende valutaer. Vi kan dog, efter forespørgsel, tilføje flere valutaer. Send os endelig en e-mail på support@churchdesk.com.

• EUR, USD, GBP, DKK

7. Jeg er blevet bedt om at tilføje billede til verification?

Dette betyder at vores betalingsleverandør kræver ekstra dokumentation. I disse tilfælde vil ChurchDesk håndtere det på kundens vegne.

8. Hvordan udbetales donationer og betalinger?

Bidragsperioder opgøres 10 dage før den sidste dag i måneden. Totalbeløbet for perioden vil udbetales til sognets konto på den sidste bankdag i måneden.

Eksempelvis vil et sogns bidragsperiode være (20/06/2016 - 21/07/2016). Betalinger og Donationer modtaget i denne periode vil udbetales (29/07/2016).

Udbetalinger kan variere med 1-2 dage alt efter valg af bank.

Næste artikel - Om Stripe