3. Hvordan redigerer og sletter jeg en formular?

Denne vejledning vil lære dig, hvordan du sletter eller redigerer en eksisterende formular.

1. Find den eksisterende formular

Den nemmeste måde at finde en formular på er via Indholdsfunktionen på din hjemmeside.

Gå til hjemmeside og klik på tandhjulet i den øverste blå.

Klik på Indhold og søg efter titlen på din formular eller søg efter type. Husk at klikke på Opdatér knappen.

Klik på formularens titel.

2. Rediger formular

Du har flere valgmuligheder, hvis du ønsker at ændre noget i din formular. Alle de forskellige handlinger kan findes under knappen Handlinger

Gå til din formular, klik på Handlinger og vælg den funktion, du skal ændre eller redigere noget i.

3. Slet formular

Gå til din formular og klik på Handlinger. Klik så på knappen Slet formular

Næste - 4. Se og brug formularens resultater