4. Se og brug formularens resultater

Når en eller flere personer har udfyldt en af dine formularer, vil du kunne se resultaterne, opdatere dit Kontaktmodul og endda også downloade resultaterne til et Excel ark. Denne vejledning vil gennemgå de forskellige muligheder.

1. Se formularens resultater

Gå til formularen og klik på knappen Handlinger. Vælg så Se resultater.

2. Download formularens resultater

Gå til formularen og klik på knappen Handlinger. Vælg så Download resultater

3. Indsæt formularens resultater i Kontakter

Download resultaterne som vist ovenfor. Klik så HER for at se vejledningen til hvordan du Importerer kontakter

4. Slet tilmeldinger

Du skal slette tilmeldinger individuelt.

Gå til formularen og klik på knappen Handlinger. Vælg så Se resultater. Nu får du vist alle de tilmeldte. De kan slettes individuelt ved at klikke på Slet ud for personen.