7. Hvordan administrerer jeg gruppebeskeder?

Forestil dig hurtigt at kunne sende en besked til en gruppe af personalet, de frivillige eller andre, om de ændringer du har lavet på hjemmesiden eller om filer du har tilføjet til Filarkivet. Med Beskeder kan du gøre netop dette. Det gør, at gruppemedlemmer altid er opdaterede, uden at du skal oprette mange forskellige mailinglister.

Log ind på ChurchDesk

1. Gå til Grupper

Tjek at du er på Intranettet

Klik på Grupper i venstre side af din skærm.

2. Gå til Beskeder

Klik på Beskeder.

3. Send en besked til alle medlemmer i gruppen

Klik på Ny besked

Skriv en Titel og din Besked. Klik så på Send besked

4. Kommenter på en gruppebesked

Klik på Titlen af beskeden.

Skriv din kommentar og tryk Besvar.

Tip: Dette kan også gøres via ChurchDesks app til både Android og iPhone.

5. Rediger en gruppebesked

Klik Rediger. Rediger i den oprindelige besked og klik Gem.

6. Slet en gruppebesked

Klik Slet. Du vil nu får vist et pop-up vindue, hvor du igen skal vælge Slet.

Næste - 8.0 Hvordan administrerer jeg gruppens blog?