4. Hvordan sletter jeg en gruppe?

Log ind på ChurchDesk

 

1. Gå til Grupper

Tjek at du er på Intranettet

Klik på Grupper i venstre side af din skærm. 

 

2. Slet en gruppe

Gå til den gruppe, du vil slette. Du skal være gruppens administrator

Klik på gruppenavnet

 

Klik på Redigeringsikonet. Klik så Slet gruppe.  

VIGTIGT! Du vil blive spurgt, om du vil overføre gruppens indhold. Du bør gøre dette, hvis du vil overføre gruppens begivenheder, fravær og filer til en anden gruppe. Vælger du ikke denne mulighed, vil alle filer, som er tilknyttet til gruppen, blive slettet. 

Marker den hvide boks hvis du vil overføre gruppens indhold til en anden gruppe. Vælg den nye gruppe, indholdet skal tilknyttes og klik så på Slet og flyt indhold.  

Næste - 5.0 Hvordan administrerer jeg en gruppes medlemmer?

Har du flere spørgsmål? Send en anmodning

Kommentarer

Drevet af Zendesk