8. Lær mere om Taksonomier

Taksonomier dækker over alle jeres begivenhedskategorier, fraværstyper, ressourcer og blogkategorier. De kan hjælpe dig med at få orden i jeres system og administrere jeres indhold.

Log ind på ChurchDesk

1. Naviger til Kalender

Tjek at du er i Kalenderen.

2. Naviger til Taksonomier

Klik på Indstillinger knappen med de fire vandrette streger. Klik så på Taksonomier.

3. Begivenhedskategorier

Begivenhedskategorier: Ved at oprette forskellige begivenhedskategorier, kan I holde jeres kalender organiseret.

Den farvekode du giver en kategori, vil farve de begivenheder der ligger under. På den måde kan alle hurtigt og let danne sig et overblik over kalenderen. Med kategorier kan I også vælge, hvordan jeres begivenheder skal vises på hjemmesiden. Dette kan I læse mere om i manualen "Hjemmeside". Sidst, men ikke mindst, giver kategorier jer mulighed for at operette rapporter og printbare PDF-filer om jeres aktiviteter.

• Begivenhedskategorier
  • Tilføj en ny begivenhedskategori
  • Rediger en eksisterende begivenhedskategori
  • Slet en begivenhedskategori

4. Ressourcer

Ressourcer: Ved at tilknytte en ressource til en begivenhed, kan kirkens personale nemt se, hvilke lokaler der er reserverede i forskellige tidsrum. Ressourcer kan også bruges til at se, hvor mange reservationer et bestemt lokale har haft inden for, for eksempel, et år. Alle ressourcer vil automatisk blive vist, når du opretter og redigerer begivenheder.

• Tilføj en ny ressource.
  • Klik påblyant ikonet for at redigere en eksisterende ressource.
  • Klik på papirkurvenfor atslette en ressource.

5. Fraværstyper

Fraværstyper: Ved at oprette forskellige fraværstyper kan du kontrollere de forskelliger typer af fravær, som I har i kirken. Fraværstyperne kan også få farvekoder, som vil blive vist i kalenderen og give jer et bedre overblik. Hvis du ønsker at få vist en fraværsrapport, vil forskellige fraværstyper også give et overskueligt overblik over, hvad der er hvad.

• Fraværstyper
  • Tilføj en ny fraværstype
  • Rediger en eksisterende fraværstype
  • Fjern en fraværstype

6. Blogkategorier

Blogkategorier: Disse bliver brugt til at administrere jeres skriftlige indhold. En blog kan bruges både internt og eksternt. Det kan være, at I vil vise "Seneste nyt" på hjemmesiden eller skrive en intern blog, som informerer jeres personale om ændringer. Blogkategorierne hjælper jer med at administrere forskellige typer af blogindlæg.

• Blogkategorier
  • Tilføj en ny blogkategori
  • Klik på "Blyant" ikonet for at redigere en eksisterende blogkategori
  • Klik på "Papirkurven" for at slette en eksisterende blogkategori.

Næste - 9.0 Hvordan bruger jeg kalenderens filtre?