3. Tilføj offentlig information

I trin 2, når du opretter en begivenhed, skal du tilføje offentlige informationer. Det er de offentlige informationer som deles på jeres hjemmeside, i nyhedsbreve eller lignende.

1. Ekstern information

Hvis du opretter en offentlig begivenhed, anbefaler vi, at du udfylder disse felter.

Billede: Vi anbefaler, at du tilføjer et billede til din begivenhed. Det gør, at kommunikationen virker mere interessant for modtageren. Du kan tilføje et billede fra dit filarkiv eller uploade et billede direkte fra din computer.

Beskrivelse: Skriv en fangende beskrivelse af din begivenhed. Husk, at du ikke behøver inkludere information som tid, sted og dato. Disse informationer vil automatisk stå under begivenheden.

Pris: Skriv prisen for at deltage i begivenheden.

URL alias: Ved at oprette et URL alias, kan du ændre endelsen af det link, du sender ud. Eksempelvis kan https://dkhelpdesk.churchdesk.com/1503669 ændres til https://dkhelpdesk.churchdesk.com/boern

Jo mindre du er en ekspert til URL, fraråder vi, at du bruger dette felt.

2. Fortsæt til trin 3: "Planlæg begivenheden" eller Gem begivenhed

Når du har udfyldt informationerne i trin 2: "Offentlig information" kan du fortsætte til trin 3. Du kan også gemme begivenheden som den er.

Næste - 4.0 Planlæg begivenheden